Söndag

28 december 2008 | 18:39 | Vardag

Det var jättetrevligt att vara på lite hundmys. Elsa blev halvgalen och ville helst hälsa på alla på en gång. Som tur var har hon inte ätit på ett par dagar, så godis smakade jättegott och hon kunde vara snäll om hon blev belönad.

Efteråt skulle vi åka och fixa med Elsas julklapp till Husse. Elsa ägnade sig åt att tugga i sig hans superbraiga hörlurar för nån månad sen och jag tyckte att det minsta hon kunde göra var att ge honom ett par nya i julklapp. Varken Elsa eller jag vet däremot vad han ville ha för några, så vi köpte ett par halvdyra, och tyckte att han fick byta. Det vill han göra. Efter att vi lämnat igen hörlurarna åkte vi till RC (radiocentralen) otroligt tråkig affär för en gravid Ellinor, som satte sig på en stol och kollade på TV och lät Samuel göra vad han ville ifred. ‘

På TV visades Nigella som lagade julkaka. Om jag blev hungrig?!? jo, det kan ju en blind höna räkna ut… för att få lite liv i sin flickvän körde Samuel och fixade mat på frasses “åk förbi”. Elsa satt i baksätet och tittade hungrigt på tjejerna som stoppade ner maten i påsen. Tillslut kom en tjej och stoppade ut huvudet genom rutan och sa att de hade två hamburgare över som de inte skulle använda, ville vår vovve kanske ha dem??? Elsa blev superlycklig och lovar att gnälla lite varje gång vi åker förbi frasses för att se om undret kan hända igen.

Leave a Reply