jul

28 december 2008 | 11:44 | Vardag

Nu är glada julen slut, slut, slut. Äntligen kan man pusta ut, ut, ut…

nja, men lite sanning ligger det i det ändå! Det är ganska stressigt över jul, mycket som ska hinnas, många sena nätter… Men jag går som tur är och lägger mig när jag blir för trött. Annars funkar det inte alls.

Det jobbigaste när julen kommer är att jag inser att det finns en del presentkort från förra julen som jag inte hunnit använda… kanske dags att se över när sista “förbrukningsdatum” är?? Vi har ju ändå en hel del mysiga saker vi skulle kunna göra…

Idag skulle vi egentligen fara upp till Önnesmark och fira Samuels farmor och farfar, som fyller år nu i dagarna, men julfirandet var lite väl påfrestande för stackars farmor så vi skjuter upp det till ett senare datum. Det är bra, jag har inte riktigt gjort klart hennes present… jo, mitt jobb är klart, den ska bara in i tvättmaskinen och tovas ihop lite! Visar bild när det är klart!

Nu ska jag packa in Samuel och Elsa i bilen och så ska vi åka och träffa hundkompisar från förr! Det ska bli superkul. jaghar inte berättat för elsa än, hon blir så uppjagad…

2 kommentarer till “jul”

  1. Emma | 13:24 | 28 december, 2008

    Kul att ni kom idag! :) Det var roligt att ses, Pulver blev helt förtvivlad är ni åkte. Vi får väl komma och leka en stund imorgon eller på tisdag, det som passar er bäst. :)

  2. Ellinor | 18:41 | 28 december, 2008

    Klart vi kan! Jag är helt helt ledig! Ni kan ju komma på middag eller så ån dag i veckan?

Leave a Reply