Julpyssel och julmiddag

13 december 2008 | 12:11 | Bebis, Vardag

Igår var Emma och Pulver här och bakade julgodis med oss. Pulver hjälpte inte till så mycket, men Emma var desto duktigare! Fast det var snällt av Pulver att ta hand om Elsa och katterna lite!

Ikväll ska jag och Samuel på julmiddag på kårhuset. Jag är lite fundersam över hur mycket jag kommer kunna äta där, men jag får väl prova mig fram! hittills så har munnen sagt ifrån direkt om något är olämpligt.

Vi var hos barnmorskan idag. Bebis verkar må bra. H*n hade en puls på 159, lite högt, men med tanke på hur mycket h*n bufflade runt så är det inte så konstigt! Allt annat var också bra, jag hade ett blodvärde på 122 och ett socker på fyra ungefär. Vi har gått upp fem kilo sen vi skrev in oss. Alså jag och bebben,,,Fast bebben väger ju bra ett halvkilo eller så. Men den har ju en del tillbehör med!

Leave a Reply