julpyssel

10 december 2008 | 19:47 | Vardag

alså behöver jag städa…

Jag försökte trötta ut Elsa genom att gå en långpromenad runt ön, på ishalkan. Det lyckades inte så bra. Hon har en helt fantastisk fyrbensdrift! och så går jag där och försöker agera ankare, med min omorderna tvåbensdrift… jag ramlade i alla fall inte! inte Elsa heller… Fast hon har så nära till marken att det gör liksom inget om hon ramlar! Dessutom är hon ganska rolig när hon gör det, hon sneglar lixom på mig, sen låtsas hon att det regnar och fortsätter med det hon höll på med. Hon hoppas nog att ingen märkte något. Om man däremot skrattar lite blir hon förnärmad, och då måste jag ju skratta ännu mer…

Nu ska jag leta reda på recept på internet för allt julgodis som jag vill baka! Hoppas att samuel vill åka och handla med mig sen…

3 kommentarer till “julpyssel”

 1. Sara | 22:14 | 10 december, 2008

  Så fint det blev här inne :)
  Skrattade gott när jag läste om katterna!
  Hoppas godiset blir riktgt gott :)

 2. Emma | 22:43 | 10 december, 2008

  Elsa och Pulver får väl trötta ut varandra imorgon. :) Ska bli roligt och trevligt att baka godis! Vi ses imorgon!

 3. Kristin | 20:21 | 11 december, 2008

  Hejsan hej, hittade hiut via emmas sida. Snygg sida hon fixat åt dig :)
  Och gullig liten fyrbent du har :)

  Lycka till med allt.. ska själv snart sätta igång med julbakandet :)

Leave a Reply