underbara Elsa

9 december 2008 | 23:13 | Elsa

När vi är ute på promenader händer det att Elsa stoppar ner sin lilla nos i snön, sniffar lite, tar ett steg bakot, gör ett skutt och stöter sönder skaren med framtassarn, kör ner nosen igen och fiskar upp… en golfboll!

Jag har trott att hon kommer ihåg var hon gömt dem innan snön kom, men idag spårade hon faktiskt en! Jag var helt säker på att hon spårade en liten mus eller ngt, så när hon tog något i munnen blev jag börst lite paff! va?? tog hon fast den?? Men såg gaska fort att det var något ännu bättre… en alldeles egen boll… Det finns inget roligare än att jaga golfboll på asfalt, de hoppar och studsar!

Min stora fråga är hur alla golfbollar hamnat brevid flygplatsen?? Det verkar ju finnas hur många som helst?? Jaghar aldrig sett nån stå och slå dem??

1 kommentar till “underbara Elsa”

  1. Emma | 23:28 | 9 december, 2008

    Söta Elsa! Jag undrar också lite var alla golfbollar kommer ifrån, du får be Elsa spåra upp dom! ;)

Leave a Reply