Regn…

24 juli 2009 | 7:21 | Vardag

Ute regnar det. enligt yr.no ska det regn över 40mm idag… Hemma dag alså! Varm choklad och korvmacka står på schemat.

Jag fick inte sova längre ä n till sju idag, sen råkade Arvid blöta ner sin pyjamas och vi var tvugna att ta av den och byta blöja och sen var han vaken till åtta…. Vid åtta bestämde han att han ville sova själv i sängen så nu sitter jag vid datorn istället. Hur han bestämde det? Jo, när jag låg i sängen låg han och skrek och slog omkring sig, så till slut gick jag upp för att ta honom i sjalen så att han fick ro att somna. Direkt jag steg upp blev han helt lugn. Och nu, en kvart senare hör jag att han sover gott där inne…

Oj, nu vräker det verkligen ner där ute!

Dopklänningen är på gång att bli klar. Ett par ärmar ska göras, sen är allt stickat klart och det är dags för allt annat pyssel. Sy sömmar, sy i band…Arvid har provat det och den passar!! Helt underbart!

Nu ska jag gå och se om jag kan få sova litelite till…

Leave a Reply