Utvilad

23 juli 2009 | 9:59 | Vardag

Det är så skönt att Arvid sover hela nätterna! Även om han blir lite blöt och jag byter på honom mitt i natten somnar han om igen utan gnäll. Även om han var vaken en timme i natt efter att jag bytt på honom så låg han bara och tittade. Han snuttade lite ibland och gav mig stora soliga leenden. Det är mysigt…

I alla fall, han åla rätt bra på nätterna… Inatt har jag lagt tillbaka honm på sin plats fyra gånger tror jag, men så här ser det ut då jag vaknar igen…

Jag får sova inklämd mot väggen. Och om det blir en liten liten glepamellan oss, så fyller genast Arvid igen den… Han har ju tillochmed lyckats krypa ur sitt täcke och in under mitt!

1 kommentar till “Utvilad”

  1. Emma | 18:07 | 23 juli, 2009

    Skönt att ni får sova så bra på nätterna! :) Låter mysigt!

Leave a Reply