Tre månader!

21 juli 2009 | 7:31 | Vardag

Jag kom på i går kväll att lilla palten min har blivit hela tre månader!  Dags för en liten Arvid uppdatering. Arvid kan jollra, le, skratta, så väldigt förvånad ut och puta med underläppen. Nacken, och hela överkroppen är stabil och han behöver inte så mycket stöd då han sitter upp. Stöd behöver han ju. Han har förstått att händer är goda att gnaga på, sina egna alså. I underkäken finns en liten tand som är på väg upp och som är jättejobbig och kliar. Igår välte han runt från rygg till mage då han försökte leta reda på maten. Ligger han på rygg försöker han ofta ta sig upp till sittande med hjälp av magmusklerna, det går dåligt än så länge, men han lyfter på huvudet!Han gillar inte att ligga på mage än, men vi tränar lite varje dag. Lyfter på huvudet gör han i alla fall.

Det blev en liten snabbuppdatering i alla fall!

1 kommentar till “Tre månader!”

  1. Emma | 9:48 | 21 juli, 2009

    Redan tre månader, han har säkert vuxit massor sedan jag såg honom sist! Visst har ni väl en ny fin kamera att ta bilder på så att man får se? ;)

Leave a Reply