Uppdaterat pyssel

20 juli 2009 | 16:15 | Vardag

När jag blir less i fingrarna på att sticka finns det massor av andra sätt att pyssla på. Idag har jag sytt inlägg åt Arvids tygblöjor. Det behövs. Tycker jag tvättar jämt, och hans pockets torkar mycket fortare än inläggen. Nu har han sex nya inlägg att blöta ner…

Allt blir så mycket roligare med bra grejer också! Overlocken gör att det är mycket roligare att sy, och jag blir bättre och bättre varje dag! och det behövs ju inte knappar på dem, men det blir lite lite lättare att vika dem och när jag nu har en press och massor av knappar kan jag ju unna mig att leka lite :)

1 kommentar till “Uppdaterat pyssel”

  1. Emma | 19:03 | 20 juli, 2009

    Klart du ska unna dig att leka lite! :) Arvid har ju tur som har en sån pysslig mamma. Vi saknar er och hoppas att vi kommer kunna ses snart!

Leave a Reply