Bloggtorka!

16 juli 2009 | 9:22 | Vardag

Nu har det varit så mycket annat att bloggen fått vara på lite sparlåga. Lite uppdateringar kan jag bjuda på i alla fall!

Fjällsjömarknan var trevlig! Kul att det händer något i byn! Elsa såg massor av hundar, roligast tyckte hon det var att nosa på en ganska stor Leonberger. Elsa gillar stora hundar, då kan man leka och ta deras saker genom att gå in mellan deras ben och stjäla pinnar mitt under nosen på dem!

Mamma och Pappa passade på att hälsa på en sväng. Det var mysigt att ha dem här och få träffa dem lite. Nu planerar jag en lååång sthlms-sväng för mig och Arvid i augusti. Jag saknar skärgården lite…

Så har vi hunnit med att åka till Ume en sväng. Det är skönt att komma hem till sitt eget hem, men det blir lite stressigt att försöka hinna allt som jag har samlat ihop under tiden i Backe. Mest troligt finns det i alla fall fler tv-kanaler i lägenheten nu.

I veckan så kom Kerstin, Anders och Abraham hit och tog med mig och Arvid på Junsele djurpark. Nu har Arvid sett vita tigrar och vita lejon, lodjur och vargar. Björn har vi ju redan sett mer “live” är de här björnarna. Det var väldigt kul men, det gnager lite i mig att djuren har så små hägn. Visst är det bra att man får se dem, men ändå…

Jag har lyckats sy en pocketblöja åt lilla A med! Den blev ganska bra. Nästa blir nog ännu bättre för jag ska sätta mig och göra om mönstret nu.

Leave a Reply