Ge mig mer regn…

1 juli 2009 | 8:09 | Vardag

Jag har alltid “sommarförkylning”, och den blir så mycket bättre bara det regnar lite. Och sämre av att sova i ute-torkade lakan. Iår är det värre än i fjol. Tror att norrbotten innehåller mindre “förkylning”. Det värsta är att alla allergipreparat som finns på apoteket går ut i bröstmjölken, så de vill jag inte använda… Jag har ögondroppar som fungerar ett par timmar mot ögonkliet… Men snorandet då?? Och tröttheten? Och killet i halsen??

Jag borde verkligen gå till en läkare och kolla upp det här, men jag är så dålig på sånt! Direkt jag kommer dit vill jag ta upp så lite tid som möjligt så när de frågar hur det är svarar jag: “Bra!” och sen sitter jag och undrar varför jag är där under hela besöket. Och mår toppenbra! Inga fel på mig inte! Först när jag kommer hem så känner jag mig lite dålig igen, men då är det ju försent… Det här har fått en del konsekvenser tidigare… Undrar om jag egentligen är mest rädd för doktorer eller för att de ska hitta något fel på mig??

Nej, nu ska jag amma till sommarlovsmorgon!

Ska bara snyta mig först…

1 kommentar till “Ge mig mer regn…”

  1. Emanuel | 22:16 | 1 juli, 2009

    Jobbigt med “förkylningen”… Du är nog bara rädd för de är inget fel på mitt monster i allafall… Krya på dig och ha det bra

Leave a Reply