Solstråle

29 juni 2009 | 20:15 | Vardag

Arvid har ett strålande morgonhumör! Det är enda gången han vaknar och är glad och jollrande, annars kinkar han lite när han precis vaknar.

Såhär glad är han!

Och lite trött…

Häromdan satt jag och åt frukost, Arvid låg i sängen och jag hörde att Elsa kröp fram från sitt gömställe längst in under sängen. Arvid låg och jollrade och jag tänkte att han snart skulle bli onöjd så att jag skulle behöva gå och underhålla honom. Men Det dröjde. Ingen barngråt, bara joller hördes från sängen. Konstigt tyckte jag, Arvid brukar vilja ha sällskap, han vill inte vara ensam? Då jag tillslut kollade in så såg jag detta…

Elsa hjälper till med barnpassningen! Fast hon var nog lite besviken på att inte bli kliad på magen… Mysigt såg de ut att ha i alla fall!

2 kommentarer till “Solstråle”

  1. Emma | 6:56 | 30 juni, 2009

    Söta solstrålen! Och mys-Elsa! Så härligt att de får nytta av varandras sällskap redan nu. :)

  2. Linda | 17:46 | 30 juni, 2009

    Så söta dom är.. =D

Leave a Reply