regn…

14 juni 2009 | 16:49 | Vardag

det regnar.
dropp dropp dropp…
och det beror nog bara på att vi hängde tvätt ute igår. Den är sköljd nu i alla fall! Väl sköljd…

Elsa har börjat dagen med att bråka med familjen vi bor hos Hund. Till Elsas försvar kan jag säga att hon bara morrades, den andra hunden bets. I Elsas bakben av alla ställen?!? Men det kanske är lite vallhundsgrej? Det är trots allt en Border.

Vi funderar över dopdag. Jag vill att alla som vill komma ska kunna ha möjlighet och det gör det lite knepigt. Vi har valt att begränsa gästlistan, bara S NÄRMASTE släkt är nästan 30 pers…. Tur att min familj är lite mindre! Det måste ju vara genomförbart med! Men, alla som vill komma är välkomna!

1 kommentar till “regn…”

  1. Emma | 8:55 | 15 juni, 2009

    Vad trist att Elsa och den där hunden skulle bråka, Pulver hälsar att han kan komma och medla om det behövs! ;)

    Låter bökigt att hitta ett datum som passar alla, men det borde ju inte vara omöjligt.

Leave a Reply