Kvällspromenad

12 juni 2009 | 6:51 | Vardag

Vi gick en vacker kvällspromenad efter middagen igår.

Arvid var vaken och åkte i sjalen. Samuel fick skydda honom från otäcka mygg och knott.

Samuel och Arvid

Hunden lekte lite bland hundkäxen och var överlycklig över att vara lös.Hon sprang runt runt i cirklar det fortaste on kunde och njöt av friheten.

Elsa och hundkäx

Jag fotade blommor och kröp omkring på marken och nös. Min “sommarförkylning” kom sent i år! Ska försöka klara mig utan medicin. Första året med Elsa började jag på allvar fundera på om jag var allergisk mot HENNE, men enda gångerna det inte kliade i ögonen och jag snorade var när jag borrade ner näsan i hennes päls och använde henne som filter :)

Lingon

Ekorrbär

Vi kom ner till älven (eller sjön). Elsa passade på att bada lite och SIMMADE faktiskt efter en pinne! Jag trodde inte att det var sant, så jag var tvungen att kasta ut en pinne till och den hoppade hon också i efter. Pinne nummer tre buffade hon bara på med nosen innan hon vände och när jag kastade nummer fyra sprang hon åt andra hållet :) Jag är glad över att hon badade lite! I vanliga fall simmar hon bara om hon konkurerar med en annan hund. om vi är vid vatten med Mathias och hans tyskterrier Älna, som har en del ärr efter Elsa, så simmar hon för att inte Älna ska få ta pinnen. Men är det nån hund som Elsa vet att hon får pinnen av direkt den kommer tillbaka simmar hon inte :)

Elsa simmar

Blöt om magen

Tillslut blev det för mycket för lilla Arvid, så han somnade…

Arvid

…Och lät Mamma och Pappa beundra utsikten och kvällshimlen i fred.

Fjällsjöälven

3 kommentarer till “Kvällspromenad”

 1. Zofia | 11:30 | 12 juni, 2009

  Vilka fantastiskt vackra bilder!!! Vilken himmel!!

 2. Emma | 12:43 | 12 juni, 2009

  Så härligt det ser ut! Vi måste ju helt klart komma och hälsa på er nån dag! :D

 3. Linda | 15:37 | 12 juni, 2009

  Jätte fina bilder gumman… =)
  Saknar er redan å ni har inte vart borta en vecka ens.. hur ska ja klara mig en hel sommar utan att få träffa er sötnosar..
  Men ja kanske passar på å kommer förbi om jag e ledig nått i sommar..
  Ha det kanon bra å njut av att vara ledig.. =)
  Massor av kramar å snusa lite på sötnosen från mig..

Leave a Reply