Mors dag

31 maj 2009 | 21:37 | Vardag

Jag fick blommor imorse! Och en bok. Tack mina älsklingar1

Arvid har somnat i soffan, jag har bullat upp så att han inte kan ramla ner även om han skulle försöka.

Det har varit en lång men mysig dag idag. Vi började med att Fredrik och Elin kom hit och åt frukost i det soliga, men blåsiga sommar vädret. Sen åt vi middag med Samuels släkt i Skeppsvik. Jag trivs vid vatten…

Arvid skötte sig under hela middagen, alså han sov i sjalen, men kaffet drack vi utomhus och det blev lite blåstigt och kallt. Elsa fick stanna hemma. för bara några veckor sen (känns det som) så ville jag inte lämna henne i bbilen för att jag var rädd att hon skulle frysa. Nu lämnar jag inte henne i bilen för att hon blir för varm :)

En annan sak som hon gör är att hon börjat sova under sängen igen. Problemet är bara att det är lite trångt för henne att komma ut. In kan hon ta spjärn mot väggen och skjuta in sig, men när hon vill ut igen så ligger hon bara och piper, och vi måste komma och lyfta upp sängen så hon kan ta sig ut. Och inte lär hon sig av det heller!!! Tur att hon är söt, för ibland undrar jag om hon är så smart…

Igår fyllde Emma år, Grattis igen!, och vi åt grillat på deras balkong. Väldigt mysigt. Dessutom åt vi en kladdkaka som definitivt hamnar på min topp fem-lista!

Det blev mycket matprat idag. Nu ska jag följa sonens exempel och gå och lägga mig.

2 kommentarer till “Mors dag”

  1. Emma | 8:36 | 1 juni, 2009

    Tack för gratulationerna! Det var jättetrevligt att ni ville komma. :)

  2. Zofia | 10:42 | 1 juni, 2009

    Gulle-Elsa!!

Leave a Reply