Arvid sover

27 maj 2009 | 10:01 | Vardag

Jag passar på att skriva lite medan Arvid sover i min famn. Jag ska faktiskt ta och krypa ner i sängen med honom och sova en timme till snart. Vi var bara tvugna att äta lite frukost och ta ut hunden innan :)

Allt fungerar bra än så länge. Han sover ganska bra på nätterna, vaknar bara och äter varannan timme, men det kan jag verkligen leva med, alternativet är jobbigare med överfulla bröst! Han har börjat få lite hår högst upp på huvudet, men bara liiite. Annars ser han ut som en liten gubbe, med flint. Hår på sidorna och i nacken har han! Han har börjat vara med vaken när han är vaken, öhh, nåja ni fattar vad jag menar. Det är inte bara tutte och sen somna om  utan han ligger och pratar lite och avfyrar leenden på löpande band. Sen blir han lite lessen just innan han somnar och skriker lite. Det gör ont i mamma hjärtat att höra bebis skrika sig till söms, men vad jag är gör så är han missnöjd, jag tror att han mest är trött och grinig. Det bästa är att ha hono i sjalen och gå ut med Elsa. Då somnar han oftast utan att behöva gråta lite innan :)

Nu ska vi krypa upp i sängen och vila lite, måste ju passa på innan han vaknar igen!

kram

1 kommentar till “Arvid sover”

  1. Emma | 11:46 | 27 maj, 2009

    Härligt att allt går så bra! Förstår att det gör ont i hjärtat när han gråter sig till sömns. Ser verkligen fram emot att få se honom igen på lördag! :D

Leave a Reply