Hoppashoppashoppas

18 april 2009 | 3:43 | Vardag

Nu sitter jag uppe och har lite ont i magen sisådär var tionde minut. Det känns lite riktigt som mensvärk, för det har ju jag mest i ryggen, och det här är i magen. Men ändå! åntligen ett tecken på att min lilla mag-gäst planerar att komma ut! (fast jag ska ju städa och baka bullar idag??)

Okej, den där strålade ut i ryggen med… Härligt att vi köpte en TENS igår iställer för att beställa en hos  BM på måndag. Då kan jag prova den om (för??)värkarna blir lite jobbigare!!!

Jag kan ju inte riktigt ringa nån NU och höra hur det brukar vara. Ska ringa syster när det är mer ringbar tid… fast iof så har det inte avtagit till dess borde det väl vara på riktigt och inte bara lurendrejerier från Bebis sida?? eller???

Det värsta är att sjalbarn.nu är nere just nu! jag behöver ju prata med nån!!!

2 kommentarer till “Hoppashoppashoppas”

  1. Emma | 9:21 | 18 april, 2009

    Oj! Kommer bebisen nu?! Stort lycka till i så fall!

  2. Anna | 23:58 | 19 april, 2009

    Oh God, jag dööör av nyfikenhet!!

Leave a Reply