mer långfredag…

10 april 2009 | 21:16 | Vardag

Vi kollade på storebrors bilder på facebook. Rio. Det verkade inte helt fel. Och så hade han bilder på en massa frukt…. mums tyckte jag så middagen idag blev ett riktigt vitamintillskott. Det måste ju vara bra för förkylningen!! Det konstiga är att när jag räknar innan känns det som om maten knappt kommer räcka, men efteråt inser jag att vi kunde vara lika många till… En Husse, en Matte och en liten Hund blev i alla fall väldigt mätta…

Ja, ni kan ju gissa vilka delar Elsa fick resterna av… Jag tyckte att det var ytterst futtigt med 100g kött per person, men det var nog kan jag säga…

Det är så roligt att prova nya frukter tycker jag! Fast den här gången blev det bara repriser. Kaktusfikon åt vi när jag var typ 11 har jag för mig. På Gran Canaria. Och trädtomater tycker jag inte om. De ser så fina och röda och goda ut. De luktar tillochmed gott, men smakar inte så supergott… Granatäpplen däremot! Det är favoriten just nu!!! De ligger ett där under vindruvorna…

Leave a Reply