Långfredag

10 april 2009 | 15:19 | Vardag

Jag känner mig mycket bättre idag, tackolov, så förhoppningsvis åker vi till stugan imorgon bitti. Det skulle vara superkul att få göra något! Inte bara vara hemma och vara sjuk. Elsa gillar det med. Stugan är hennes favoritplats i hela världen.

Vi har packat en bb-väska åt bebis med det viktigaste som bebis behöver ha med sig. Det känns skönt! Då är det klart och vi behöver inte fundera på det när det börjar närma sig.

Nu ska jag gå och hoppa i badet och bli lite varm om fötterna.

2 kommentarer till “Långfredag”

 1. Karin Larsdotter | 17:22 | 10 april, 2009

  hoppas ni packat bb-väska till mamma och pappa oxå. det är det viktigaste! :-)

  bara bäbis fortsätter sprattla runt är Sf-måttet inget att oroa sig över, annars kan dock tillväxt-UL vara på sin plats, så det är säkert att dockningsstationen (aka moderkakan) funkar som den ska…

  kramar från ett supervarmt och vårigt Uppsala

 2. Ellinor | 21:08 | 10 april, 2009

  Tjaa, jag behöver ju inte så mycket med mig. Vill ändå inte stanna så länge och om jag måste får ändå inte Samuel stanna så då kan han hämta saker åt mig :)
  Det är ju den där blodgrupperingen som ska med, och den ligger i almanackan. Bebisskyddet ligger i bilen så att vi kan ta oss hem efteråt. Kamera och mobil är ju också alltid med. Och lite extra nödkläder ligger faktiskt i bilen redan…
  Ja, det känns som om bebis inte har lika mycket vatten nu som för en vecka sen, så jag försöker att dricka mycket vatten! Nu kan det ju itne var långt kvar??

Leave a Reply