Påsklov

9 april 2009 | 15:50 | Vardag

Nu, precis nu, blev det påsklov för mig! Vi har just skickat in en rapport om “florida panther” och nu är det ledigt i en hel vecka och tre extra dagar. *mys* Sen att jag planerat att det ska vara ledigt sen också sitter inte helt fel.
Fast jag har inte pratat med försäkringskassan om det än… men de borde väl jobba efter helgen??

Jaghar ju bestämt att bebis ska komma idag. Men det verkar vara en olydig unge, den ligger och sover helt gott i magen och verkar inte alls vilja komma ut. Det kan jag ju förstå, det regnar här och är ganska otrevligt. Inte ens Elsa-pläs vill gå utanför dörren. Imorse tyckte jag att hon kunde få rasta sig själv medan jag tvättade upp det sista av barnvagnen, men hon ville inte ens lämna trappen. Sen gick vi suuuuperlångsamt runt taxi. Alså jag gick fort. Elsa släpade fötterna i leran hon. Ville inte ens jaga pinnar.

Jag har bakat mums-rutor också! De är både mjölk och mjölfria, så de är allergivänliga! >Så nu finns det att smaka på hemma hos oss..

Så här såg det ut på plåten då de var klara.

Och såhär ser de ut när de är vända i kokos o kakao! Det blev lite suddigt ser jag…

4 kommentarer till “Påsklov”

 1. Emma | 20:34 | 9 april, 2009

  Härligt med påsklov! Bebisen ska ju inte komma förrän den 12 har ju jag bestämt så den väntar nog till dess! ;)

 2. Lilla Gryn | 22:03 | 9 april, 2009

  Svarar dig här att det är klart du får beställa ett par “fotingar” av mig. Kan inte du skicka mig ett mail när den lill* i magen tittat ut och du vet hur du vill att de ska se ut.

  Mailadress: lillagryn@gmail.com

  Hoppas allt går bra med förlossning och allt, såg att du gått profylax, det är kanonbra att ha med sig. Lycka till!!

  // Astrid

 3. Anna | 22:14 | 10 april, 2009

  Jag är kanske inte så insatt i bakning, men vafsen är det i de där mumsrutorna för nåt? De ser ganska läskiga ut sådär helt vita ;)
  Kram!

 4. Fjärilen | 13:34 | 19 april, 2009

  Vad är det i Mumsrutor?
  Ser rysligt gott ut =)

Leave a Reply