nystädat

7 april 2009 | 20:28 | Vardag

Idag har vi städat hela lägenheten. Det är verkligen superskönt att få städa undan magsjukan och få lite bättre ordning på alla pryttlar. Samuels mamma var här och pysslade med oss. Vi har köpt en ny hylla så nu rymmer vi alla böcker och så mycket bättre! Den gamla diskmaskinen fick flytta ut i förrådet också. Så nu finns det massor av mer plats!

Bebisrummet är iordningställt. Fast det är mer ett gästrum än ett bebisrum nu. Vi hoppas ju att vi får stockholms-besök snart och då kan det vara trevligt att få ett litet krypin att sova i. Kissarna njuter av att ha ett till rum att rumstrera i. Dessutom med kvällssol att sitta och mysa i!

Det är skönt att äntligen vara fri från magsjukan, men nu hostar, nyser och snorar jag istället! Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att jag är allergisk. Tur att det inte är det i alla fall! Och inget har ju hunnit slå ut än heller.

Nu är det dags att sova för mig…

gonatt!

Förresten? berättade jag om besöket på mödravården i måndags?? Det gick bra i alla fall, 121 i blodvärde, 130/80 i blodtryck, bebis hade 130 i puls, låååågt blodsocker. Fast magen var lite för liten, sf-måttet hade inte stigit, nästan tvärtom, så Lena tyckte att om det inte bättrat sig till nästa gång så skulle vi gå på ett tillväxt-ul. Fniss tyckte jag, det är inte mycket att göra åt nu direkt… hihi… Det hade ju varit en annan sak om det varit nån månad kvar, då kunde jag ju ökat energiintaget något eller så, men jag vet inte vad jag lyckas med på några veckor…

Och mamma, vi har kollat med en läkare, och man kan inte bli magsjuk av bulldeg. man kan möjligtvis kräkas en gång om man äter mycket, men det håller inte i sig i flera dagar. Så du behöver inte oroa dig för det ;)

NU ska jag sova…

godnatt igen!

3 kommentarer till “nystädat”

 1. Emma | 20:37 | 7 april, 2009

  Skönt att du är av med magsjukan nu! Hoppas den där förkylningen (eller vad du nu har drabbats av) ger med sig snart också, innan bebisen bestämmer sig för att titta ut! :)

 2. Ellinor | 21:25 | 7 april, 2009

  ja, det hoppas jag med. men jag tror snarare att bebis inte kommer fören jag år bra!
  Och så fasligt farligt är det inte, jag är nog bara lite extra mottaglig för infektioner just nu :)

 3. Zofia | 6:59 | 8 april, 2009

  Skönt att det är över för er!
  Hihi, lilla mamsen… :))

Leave a Reply