Tröttdag

8 december 2008 | 21:52 | Katterna, Vardag

Idag har det varit en riktig skräpdag, jag ahr varit trött och sliten. var tvungen att åka hem efter en timme i skolan och lägga mig i soffan.

Så kan det gå! ska snart gå och lägga mig igen, verkar kunna sova precis hur mycket som helst just nu! känner mig ytterst social…

Igår tog vi in julgranen, den blev nog lite tuggad på inatt, har hittar små granbitar här och där. Imorse satt katterna och tittade på den förundrat. De har ju inte träffat så många träd än. Jag tänkte hänga upp lite glitter nu ikväll så får vi se om det klara natten, eller om det blir kattleksak…

Förra kursen gick bra, både jag och S fick en 4 på provet och en 4 i betyg. Helt ok! (specciellt om man räknar in hur väldigt lite tid jag la på uppgifterna…) Jag är däremot fortfarande sur över att kursen sköttes så dåligt! men jag ska försöka släppa det,,,

Nu är det puss och gonatt!

JO förresten! Visst är min sida snygg! Emma på emmli.com har gjort den! snart har jag hunnit skriva in det som ska vara på alla sidor med, då blir det ännu bättre!

1 kommentar till “Tröttdag”

  1. Emma | 22:09 | 8 december, 2008

    I ditt tillstånd får man vara trött tycker jag. Du ska ju orka vara vaken för två. ;) Om du någon dag har lite mer ork så är det bara du hör av dig så hittar vi gärna på något.

    Hoppas glittret överlever natten!

Leave a Reply