Psykoprofylax

24 mars 2009 | 22:47 | Vardag

Idag var vi på första profylaxträffen. Jag känner att jag har väldigt bra koll på vad som ska hända under en förlossning, hur allt funkar och vad man ska göra och så, men jag har ju läst väldigt mycket också. Det som jag hoppas att den här kursen kan ge oss är lite verktyg åt Samuel, så att han känner att han kan GÖRA NÅGOT och inte bara hålla min hand och torka min panna. Även om det är bra med. Fokus är mycket på avslappning. Det är jag bra på. Jag kan ju somna på två röda sekunder om det behövs. Dessutom fokueras det mycket på andning. att komma ihåg att andas när det gör ont för det lindrar smärtan enormt. (vänta, nu tuggar shorty på min macka) Så Samuel har återigen nypt mig på insidan av låret medan jag övar på attt andas. Det som var bra var att jag fick tillfälle att nypa tillbaka! Ha! Det är däremot svårt att hålla fokus när nån liten pillar mig på revbenen medd fötterna hela tiden. Vi fick även övningskrysta. Då blev bebis sur och störde ordentligt…

Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon har vi schemafritt… Då ska vi äta våfflor!

Leave a Reply