33

16 mars 2009 | 9:11 | Vardag

Här går det frammåt! Nu är vi i 36:e veckan, och precis i slutet av den åtttonde månaden. Bebis vaknade tidigt idag, klockan fem. Sen ägnade den sig åt ett nytt gympapass i ett par timmar. Prova att sova om någon frenetiskt petar dig på revbenen. Innifrån :) Så jag ska gå ut med Elsa sen ska vi sova lite till…

Igår var jag hemma hos Samuels föräldrar ooch åt middag. Som vanligt var det jättetrevligt. Elsa trivs verkligen med att vara i ett stort hus lite utanför samhället så att hon kan ströva omkring och lukta lite som hon vill.

Jag längtar verkligen till våren nu. Det är bara disigt och dimmigt och blötsnö som rasar från taket här.

Lycka till idag storasyster!!!!

4 kommentarer till “33”

 1. Emma | 15:18 | 16 mars, 2009

  Det närmar sig med stormsteg!

  Pulver tycker precis som syster att det är trevligt med ett stort hus utanför samhället där man kan ströva omkring och lukta lite som man vill.

 2. Anna | 16:32 | 16 mars, 2009

  Din bebis verkar vara en riktig akrobat. Själv känner jag bara lite buffar då och då under dagen. Inte alls så det stör. Skulle aldrig vakna av det iaf :o)

 3. Zofia | 18:11 | 16 mars, 2009

  Aaaah! D här är så spännande!!!

 4. Emma | 9:19 | 17 mars, 2009

  Klart vi vill ses någon dag! Har bara rätt fullt upp, mycket i skolan och med hemsidesjobb och sånt. Men jag får väl ta mig tid helt enkelt. :) Pulver saknar då Elsa också kan jag tala om! Krut vet jag inte om han behöver någon annan än matte. XD

Leave a Reply