10 veckor!

7 februari 2009 | 11:55 | Vardag

Nu är det tio vecor kvar till den beräknade födseln. Alså är det 8-12 veckor kvar till bebisen mest troligt kommer! Oj, vad lite tid är min spontana tanke! Det känns så väldigt kort, även om det samtidigt känns som det är läänge kvar. Nu är det mitt i vintern, snöar hela dagarna och termometern visar -17. När bebis kommer ska det (i min tanke) vara vår, fågelsång och tulpaner… Det känns långt borta,

Vi har haft en förkyld vecka. Jag har varit pigg varannan dag, varannan dag har jag varit trött och febrig. Jaghar ändå fått en hel del gjort de dagar jag varit på hugget! Idag har jag bett om att få en dag där jag inte behöver röra så mycket på mig, fogarna knasar… Det skulle vara skönt med en vilodag för dem!

Emma kommer hit ikväll och fikar! Så då får Elsa leka av sig lite i alla fall!

2 kommentarer till “10 veckor!”

  1. Emma | 14:36 | 7 februari, 2009

    Bara tio veckor kvar (cirka)… det är ju ingenting! Det kommer säkert gå tokfort. Jag längtar efter fågelsången och tulpanerna så jag hoppas det kommer gå lite fort. ;)

    Det ska bli trevligt att ses ikväll!

  2. Cecilia | 9:58 | 9 februari, 2009

    Tio veckor är lika mycket som ett sommarlov. Det är hur långt som helst i början och sedan vips har det tagit slut! Huvudsaken att du mår bra under tiden, lilla syster.

Leave a Reply