veterinärer…

20 januari 2009 | 10:03 | Vardag

Igår när jag ringde till Röbäck så lät det som om Lurvas minst skulle dö en plågsam död på en gång, nu direkt liksom…  Men de hade inga tider närmaste dagarna så de tyckte att jag skulle söka annan veterinär. Så imorse ringde jag till den andra veterinären på Teg, Umeå djurklinik tror jag de heter, och de tyckte att jag skulle ta ett urinprov och komma in med, katten kunde jag ha kvar hemma. Det va inte alls bråttom eller så…. grejen är den att jag tror att han mår mycket bättre! Imorse var det inget kiss i badkaret (det är där man kissar om man inte går på lådan tydligen…) och han kissade en stor skvätt i lådan FAST taket är på! Och nu kommer han att sova till tre ungefär, sen kommer han att försöka kissa igen, så jag får försöka ta ett prov då.

Nu ska jag gå och sova en stund, blev väldigt illamående av frukosten. Bebis ligger ivägen för magsäcken tror jag…

Leave a Reply