89

19 januari 2009 | 22:54 | Vardag

Jag tror att jag har haft lite feber idag. Jag har varit lite väl gråtmild nämligen…

Kände efter i kväll på ett ställe på revbenen där det börjat göra ganska ont, och revbenet känns lite konstigt, det sticker liksom ut lite… Hoppsan då! Men det är inte så mycket att göra åt, det rättar nog till sig efter att bebis kommit ut hoppas jag!

Både jag och Elsa har legat och haft det mysigt hela dan, vi har gosat i sängen, klappat på kisskatten Lurvas och ätit godis. Nu i kväll har hon både hjälpt till med att baka och att diska. Hon är så hjälpsam lilla vofsen! Vi har bakat Brownies, för att jag tycker att det är skönt att ha fika hemma i frysen OM man skulle få besök, och om jag börjar baka nu kanske det kan finnas nån torr bullkant kvar när bebis kommer!

Imorgon ska jag ringa till veterinären klockan åtta. Jag har äntligen fått tag på röbäcks veterinär, men de hade inte tid för oss, så det är bara att leta vidare! Och OM jag inte får tid innan onsdag åker jag nog på deras drop-in-tid… Det skulle vara skönt med en katt utan kissproblem. I morse var kisset lite blodblandat, och det är ett solklart tecken på att det inte är bra. Hoppas att det bara är en UVI även om jag kanske skulle tro att det snarare är nån form av kristallbildning. Hur som så måste det ju behandlas!

Nu ska jag krypa ner hos Elsapälsen och värma mig lite!

Kram och godnatt!

1 kommentar till “89”

  1. Emma | 8:24 | 20 januari, 2009

    Usch då, stackars Lurvas! Hoppas verkligen att ni får komma till veterinären snart, det låter ju inte alls bra.

Leave a Reply