gahhh!

19 januari 2009 | 9:34 | Vardag

Nu har jag försökt ringa veterinären i snart två  veckor, ett par gånger om dagen och det börjar faktiskt känna lite brådskande. Jag gillar inte att ha sjuka djur… Svarar gör de i alla fall inte!!!

Igår var vi hos Samuels föräldrar och hälsade på. Jag och Samuel åkte skidor i ett par timmar med Elsa, Jag ramlade bara två gånger!!! (samuel en). Även om vi tog det väldigt lungt, jag har inget annat val, anstränger jag mig så drar magen ihop sig, och mig… Ändå är jag lite mör i armarna idag. Kanske inte så konstigt eftersom jag inte använder de musklerna i vanliga fall!

Nu städar Lurv badrummet genom att försöka gräva på hela plastmattan och jag ska försöka ringa vet igen…

1 kommentar till “gahhh!”

  1. Emma | 16:55 | 19 januari, 2009

    Men så svårt ska det väl inte vara att få tag på en veterinär?! Ringer du på deras telefontid? Vännäs har telefontid mellan 08.00 och 09.00, då brukar jag alltid komma fram….

    Kul med skidåkning, vad duktig du var som inte ramlade fler gånger! :D

Leave a Reply