godnatt

18 januari 2009 | 0:08 | Vardag

Nu är det verkligen läggdags, Elsa har redan krypit upp i sängen och väntar på vårt kvälls-gos.

Vi var över till Inger och Katrin och de tio vilddjuren idag på eftermiddagen. Valparna har blivit så stora! Helt underbara! Jag funderade lite på att ta med dem hem båda två, men nja… En som också blivit stor var Amy!!! Och med tanke på hur hennes tuttar såg ut funderade jag på om hon möjligtvis var i samma sits som jag?!? Vi hade ungefär lika mycket mage… Hoppas hoppas att hon bara är tok-skendräktig, men jag tror inte det… Annars kommer det nog valpar inom tre-fyra veckor eller så! Det blir ju särskilt intressant eftersom de inte vet vilken hanne som är “skyldig”. Två olika grannar har hanhundar, och möjligheter finns ju alltid! Jag hoppas i alla fall på att det är border-kelpie och inte “lite gott och blandat” som står för faderskapet…

Nu ska jag gå och krypa ner hon Elsa, godnatt

2 kommentarer till “godnatt”

  1. Emma | 9:14 | 18 januari, 2009

    Ojsan, ska Amy också ha valpar?! Mysigt med Elsagos!

  2. Ellinor | 10:23 | 19 januari, 2009

    Tja, vi får väl se om ett par veckor. Det kanske blir ett helt gång schäferblandisar… Fast vi hoppas att det bara är skendräktighet, det räcker med valpar en gång om året… Fast bli det valpar får Elsa kanske vara extramamma igen, och det älskar hon!

Leave a Reply