bebisträning

13 januari 2009 | 12:00 | Vardag

igår kom Therese förbi med Ebba och Gizmo. Elsa blev helt överlycklig! En egen Gizmo! De racade lite på gräsmattan medan vi lyfte upp barnvagnen på bron, om det skulle börja regna eller så… Ebba sov, så vi tog in hondarna och åt lite frukost. Det är så kul med Gizmo, för han är (nästan) lika egennyttig som Elsa. Han han ett ben är det hans, Elsa får inte ta det, och Elsa accepterar det! Om de kampar om något, ger sig Gizmo ganska snart, men jag tror att det beror på att han blivit lärd att man inte ska slita i saker… Det roligaste är när Gizmo snifar på Elsa, då lyfter hon helt enkelt på benet så att han ska kunna komma åt bättre…

Det funkade jättebra med Ebba, om man bortser från att Elsa stympade hennes leksaker lite… När vi åt lunch låg Ebba och lekte på en filt och Elsa låg brevid och tittade på! Det är så skönt att hon är så lugn!Kissarna höll sig borta, och Gizmo tyckte att de var lite läskiga… Åh, det var så mysigt att ha en liten bebis hemma!!

Vi var hos barnmorskan igår med. Allt såg bara bra ut, bebis hade en puls på 145. SF-måttet mättes för första gången, 25 blev det, mitt på landsgenomsnitt! Nästa gång ska jag göra en sockerbelastning.

Leave a Reply