Ö-viksresa

13 januari 2009 | 11:59 | Bebis, Elsa, Vardag

Igår var vi ner en sväng til ö-vik och hälsade på Zandra och Tommy. Åh, det är så roligt att träffas! Varför bor vi inte närmare?? Zandra ar flyttat in i ett supermysigt hus, älsta huset i Själevad! och pysslat och donat (som alltid) så att det är superhemtrevligt. Vi var ute och kollade lite på samhället och fick en guidad tur i kyrkan. tommy visade alla orgelns fuktioner. Jag tror att ha egentligen har fem hjärnor eller nåt så att han kan hållar reda på alla händer och fötter. Man kan tydligen spela i alla fall fem olika stämmor/melodier på den samtidigt. Ja, eller Tommy kan, vi vanliga dödliga kan ju hålla oss till “lilla snigel…”

Idag sov vi läänge, kom inte ur sängen före 11 tror jag. På eftermidddagen kom Samuels föräldrar över på kaffe, sen stannade de på middag och fika med… Supermysigt! det är kul att vara en stor familj…

Nu ska jag ta ut Elsa en sväng, hon får besök av en ytterst stilig Goldenhanne imorgon, Gismo - den största Golden jag sett, och behöver vara pigg och utvilad (alså inte morgonsur…). Jag och Samuel får besök av matte Therese och lilla bebisen Ebba. Det är bra att Elsa får se bebisar ibland så att chocken inte blir alltför stor för henne när hon får ett lillisyskon… Förre gången de var här låtsades Elsa att Ebba inte fanns, hon tittade inte ens på henne! (syns inte, finns inte…) Katterna var mer nyfikna!

Dessutom SKA jag få ta på en vererinär imorgon! Annars får jag väl åka dit då de har öppet hus och fråga då… Det skulle ju vara roligt att veta om Lurv bara är olycklig och tycker att han får för mycket smisk av de andra djuren, eller om han är sjuk på något sätt… Bara jag får veta vad det är fär det vara vad som helst!!!

Leave a Reply