äntligen lite varmare!

5 januari 2009 | 10:57 | Vardag

Nu när jag vant mig vid att det är tvåsiffrigt ute så har det äntligen blivit lite lite mildare! Minus fem grader, vindstilla och sol är det optimala vintervädret enligt mig! fast just nu är det moln, men skam den som ger sig! snart skiner nog solen igen!

Jag och Samuel har gjort färgade islyktor som jag ska ställa ut på vår trapp nere. En röd och en grön! De håller väl så länge de håller,,,

Igår var vi hos Samuels morföräldrar på middag. Elsa blev som vanligt bortskämd, men det är väl det man ska ha sina äldre släktingar till?? Hon fick nog smaka på nästan alla kaksorter, kalvsyltan, skinkan, korven och köttbullarna. dessutom fick hon slicka gräddskålen. Två gånger. Så Elsa var mycket nöjd med besöket! Jag tycker att det är supermysigt att träffa Samuels mor och farföräldrar, jag har ju inga egna kvar, så jag får låna hans lite…

Bebis verkar må bra. Kravlar runt som en vilde i magen mest hela tiden. Mitt lilla magtroll har dessutom hittat på en ny lek - sparka mamma mellan revbenen så att hon tappar luften. En mycket rolig lek tydligen. Jag börjar känna skillnad på fötter och händer med! ofta kommer puffarna uppåt och nedår ungeför samtidigt, eller åt höger och vänster, det är inte så noga. De ena puffarna är hårda, och ganska långsamma, de andra är snabba och lite lösare.

Samuel har hittat ett nytt dataspel som han spelar nu. mycket underhållande! det är otroligt lätt att fastna faktiskt!!!

Comments are closed.